Вівторок, 16.04.2024, 23:26Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

00:15
23 лютого - Свято мужності та героїзму
23 лютого - Свято мужності та героїзму
     День захисника Вітчизни уособлює прекрасні людські якості: доблесть і мужність. Це свято усіх, чиє головне покликання – обороняти рідну землю, адже в усі часи захищати Батьківщину було справою честі та гідності, священним обов’язком кожного.
    Гідно вшановували 23 лютого подвиги ветеранів, відвагу сьогоднішніх та честь майбутніх воїнів – захисників у Чернівецькому навчально – виховному комплексі «Любисток». Класні керівники та класоводи разом із учнями привітали ветеранів, які проживають у мікрорайоні «Руська». Дячук М.А. та її вихованці оформили класну галерею «Образ захисника в репродукції художників», а бібліотекар Токарюк Н.М. – виставку художньої літератури «Гірке відлуння». Нікого не залишив байдужим конкурс малюнків «Солдати стоять на сторожі – Вітчизни своєї сини», організатором якого був учитель образотворчого мистецтва Варварич Л.І. На Уроках мужності в 1 – 11 класах «У захисників обов’язок високий: берегти наш мир і спокій» класні керівники та класоводи розповідали про  тих, хто у кровопролитних битвах захищав Батьківщину, відстоював незалежність. Учні 9 – А та 9 – Б класів затамовували подих, коли переглядали кінофільм про бойові дії в Афганістані. Ветеран війни в Афганістані Скворцов Ігор повістив шестикласникам про воїнів - інтернаціоналістів, про їх героїчні подвиги та випробування. Майор 300 – го механізованого полку Слюсарчук Вадим Миколайович повідав учням 2 – А та 4 – А класів про життя нинішніх військовослужбовців, яким випала доля вписати нові сторінки в літопис української армії. Учні 10, 11 класів відчули себе справжніми захисниками Вітчизни, відвідавши військову частину (300-й механізований полк)  Славні традиції батьків і дідів сьогодні гідно продовжує нове покоління військових, які стоять на захисті миру, незалежності України.

    Не залишилися осторонь святкування Всенародного чоловічого дня і ГПД. Бесіди «Стоять солдати на сторожі – Вітчизни своєї сини» закарбувалися в пам’яті дітей назавжди.

    День захисника Вітчизни – насамперед данина героїчним традиціям нашого народу, прояв любові та шани до тих, хто в кровопролитних битвах захищав Батьківщину. Ми завжди пам’ятали й будемо пам’ятати їх хоробрість, відданість в ім’я майбутнього. Віддаючи данину героїчним подвигам українського воїнства, вклоняємося їх мужності та безмежній вірності своєму обов’язку.

Переглядів: 710 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту