П`ятниця, 19.04.2024, 10:58Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:16
Ці незабутні святкові хвилини Останнього шкільного дзвоника

    У житті кожної людини є світлі незабутні святкові хвилини, які залишаються в пам'яті на все життя. Такими стали хвилини Останнього шкільного дзвоника, який пролунав 27 травня в НВК «Любисток».  

    Пам'ятним цей день буде для випускників школи І ступеня, учнів 4-х класів, не забудуть ці хвилини й дев’ятикласники. Та найбільш хвилююче це свято – для одинадцятикласників.

   Із теплими вітальними словами до учнів, батьків, учителів та гостей звернулася директор НВК «Любисток» Віра Іванівна Сопетик.

    Лунали слова вітання від Олександра Євгеновича Паскара, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради, учасника антитерористичних операцій на сході України.  Олександр Євгенович відзначив результативну роботу закладу та вручив колективу медаль «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки», спеціальне видання «Науковці та освітяни України», на шпальтах якого висвітлені досягнення найкращих закладів України, серед яких є НВК «Любисток». Випускників  вітали перша вчителька Фрозіна Степанівна Івасюк та класний керівник Людмила Василівна Чебан і батьки.

   Випускники висловили слова вдячності та поваги всім педагогам, які впродовж 11 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою.

   26 переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань за традицією закладу  отримали дипломи та грошові винагороди від громадської організації «Батьківська надія».

    Не обійшлося свято й без шкільного вальсу. Одинадцятикласники кружляли під музику, а батьки раділи за своїх дорослих дітей.

    Зачаровуючи, злетіли в небо яскраві кульки з побажаннями й мріями про мир та щасливе майбутнє.

   Коли пролунав останній дзвінок, надія і радість переплелися в душах учнів та їхніх батьків. Випускники зі смутком згадали шкільні роки й те, що їх уже не повернути назад; як ніколи відчули, що школа для кожного – це рідний дім, адже вони тут виросли.

    НВК «Любисток» притих у травневому подиху весни, щоб попрощатися зі своїми учнями до наступного навчального року.

 

Переглядів: 565 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту