Субота, 20.04.2024, 12:58Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:03
Декада вчителів природничих дисциплін

Предметно – методична декада вчителів природничих дисциплін  у НВК «Любисток»

       Із 17 до 28 листопада 2014 року відповідно до плану роботи в навчально – виховному комплексі «Любисток» проводилася предметно – методична декада вчителів природничих дисциплін, під час якої члени методичного об’єднання мали змогу поділитися творчими здобутками.  

        Майстер-клас підготовки та проведення сучасного уроку показали вчителі-методисти Баранник Л.В. та Попюк О.М. Зокрема, на уроці основ здоров’я «Косметичні проблеми підлітка» в 7-Б класі Лілія Василівна Баранник продемонструвала різноманітні форми й методи інтерактивного навчання, застосування інформаційно - комунікаційних технологій під час вивчення нового матеріалу. Ефективність використання методів розвитку критичного мислення спостерігалася на уроці хімії в 8-А класі  «Хімічні властивості лугів», учитель Олена Мілентіївна Попюк. Учні  проводили хімічні досліди, результати яких записували у вигляді хімічних рівнянь. Поєднання інноваційних технологій з традиційною формою навчання -  роботою учнів із підручником та картою - можна було побачити на уроці Віталія Степановича Куцука «Сучасна політична карта Африки. Головні держави» в 7-А класі. Під час уроку – подорожі «Основні форми рельєфу. Гори» з географії в 6-А класі, вчитель Тетяна Дмитрівна Пецей, учні мандрували гірськими масивами, знайомилися не тільки з корисними копалинами України, а й  рослинним і тваринним світом. Елементи  екологічного виховання можна було побачити на уроках біології в 9-А класі «Травлення в шлунку і тонкому кишечнику», вчитель  Любов Василівна Грегірчик, та в 7-Б класі «Будова та різноманітність плодів», учитель Олеся Анатоліївна Босак. 

 Багато цікавої повчальної інформації щодо збереження власного здоров’я дізнались учні 9-х класів під час тренінгу «ВІЛ/СНІДу», проведеного вчителем основ здоров’я Баранник Л.В.

         Незабутніми залишаться в пам’яті учнів НВК цікаві екскурсії, зокрема в геофізичну обсерваторію ЧНУ,  кафедру екології й моніторингу та в геологічний музей ЧНУ.

 

(ФОТО)

 

 

 

  

 

 

 

                                                                                                                                                              

Переглядів: 707 | Додав: sagittar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту