Четвер, 25.04.2024, 14:45Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:00
День здоров’я в НВК «Любисток»

 День здоров’я в НВК «Любисток»

     Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. Одним із пріоритетних завдань роботи НВК «Любисток» є підвищення рівня фізичного й психічного стану дитини до величин, які гарантують стабільне здоров’я та сильний дух.

     Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. 11 квітня в НВК «Любисток» відзначили День здоров'я з метою формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, адже заняття спортом, ранкова гімнастика, правильне харчування – запорука гарного самопочуття та відмінного стану здоров’я людини.

     Упродовж дня вчителями фізичної культури були проведені спортивні змагання «Старти надій», під час яких учні змогли продемонструвати спритність, силу, витривалість. Усіх учасників спортивних змагань об’єднав дух чесного суперництва та відчуття відповідальності за результативність командної гри. Переможців нагороджено грамотами.

     Класоводами та класними керівниками було проведено інформаційні хвилинки на теми: «Здоров’я – найцінніший скарб», «Як зростати здоровими», «Здорове харчування», «Здоровий спосіб життя».

     Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали вихованці груп продовженого дня. Вихователями було організовано прогулянку під час якої проведено ряд рухливих ігор та веселих естафет. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу.

День був насичений, цікавий та змістовний. Бажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже попереду в кожного ще багато досягнень. Фото

 

Переглядів: 638 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту