П`ятниця, 26.04.2024, 02:06Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:46
Із святом «Останнього дзвоника»

Дорога учнівська родино, шановні вчителі,

батьківська громадо, поважні гості!

    Щиросердно вітаю вас із неповторним і зворушливим святом «Останнього дзвоника», що сповіщає про початок прекрасної пори веселих, радісних та цікавих літніх канікул, а для  випускників символізує межу між безтурботним дитинством і самостійним життям.

    З якими ж успіхами ми підійшли до завершення навчального року? 2014/2015 навчальний рік закінчили 680 учнів, з них 42 учні 9-х класів,  а востаннє сьогодні почують шкільний дзвоник 25 випускників 11-го класу.

        Із високим рівнем знань закінчили навчання 129 учнів, які будуть нагороджені Похвальним листом. Отримають Золоті та Срібні медалі  6 учнів із 25 випускників: Бардан Андрій, Васіна Ірина, Герецун Ірина, Гайнуца Яна, Голик Максим та Головата Любомира. Учні 9-х класів -  Близнюк Галина, Волошенюк Анна, Герман Коріна, Діхтяренко Тетяна, Дорош Ольга, Пасляр Вікторія, Федоряк Олеся, Черновцан Вадим -  закінчили базову середню школу з відмінним результатом і є претендентами на отримання свідоцтва з відзнакою після успішної здачі державної підсумкової атестації.

     На високому і достатньому рівні склали зовнішнє незалежне оцінювання  з української мови 11 випускників. Відрадним є те, що учні, які були претендентами на нагородження Золотою і Срібною медаллю, підтвердили високий рівень знань.

  Вихованці навчально-виховного комплексу є активними учасниками Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів різних рівнів. Цьогоріч перемогу вибороли 65 учнів.   

     Завершується навчальний рік, і я впевнена, що кожен учень отримав ті знання, на які розраховував, що час, який ви провели за шкільною партою, не пройшов марно.  Тож  бажаю всім продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

   Щира вдячність педагогам за те, що постійно передають своїм вихованцям глибокі знання, уміння та навички, життєву мудрість і терпіння. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

       Дорогі випускники! Ви пройшли надзвичайно важливий етап і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії створення власної сім’ї. Вірю та переконана, що з гідністю пройдете  цей шлях.

     Ви – молоде покоління, від якого залежить доля України.

     Нехай знання, отримані в навчально-виховному комплексі «Любисток», неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин.

     Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

      

СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 891 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту