Четвер, 25.04.2024, 04:10Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:44
Незабутнє свято останнього дзвоника

Незабутнє свято останнього дзвоника

  Промайнув ще один навчальний рік. Двір нашого закладу вщент заповнений галасливим натовпом щасливих школярів, батьками та схвильованими випускниками. Рясніють вишиванки, сяють посмішки. Святкова лінійка проводжає школярів на літні канікули, а випускникам простеляє вишитими рушниками стежину в майбутнє.

  Першою привітала наших випускників та підвела підсумки навчального року директор НВК «Любисток» Віра Іванівна Сопетик, вона відзначила цьогорічні здобутки учнів закладу: перемоги в олімпіадах та конкурсах різних рівнів.

    З вітальними словами виступив депутат нашого округу Олексій Миколайович Редько, який ніколи не залишається осторонь проблем навчального закладу. З його вуст звучала щира подяка вчителям, які самовіддано передають своїм вихованцям турботу й знання, святкові привітання для батьків, які спонукають своїх дітей до науки. Олексій Миколайович  побажав усім особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів та нагородив грамотами управління освіти Чернівецької міської ради за підсумками атестації вчителя української мови та літератури Харовську Ірину Вініамінівну й вчителя математики Довгань Ірину Валентинівну.

     Привітання та побажання від Інституту післядипломної освіти Чернівецької області висловив заступник директора з організаційно-навчальної роботи Іван Ілларіонович Клим’юк. Він відзначив успішну роботу НВК у 2014/2015 навчальному році та вручив диплом ІІ ступеня за перемогу в обласному конкурсі на кращий сайт серед освітніх навчальних закладів області в 2014 році, нагородив директора грамотою за творчу співпрацю з ІППОЧО, сприяння у проведенні ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та успіхи в справі навчання й виховання підростаючого покоління. Особливу подяку висловив учителю  основ здоров’я Баранник Лілії Василівні та вручив сертифікат за індивідуальний творчий проект «Моральні вчинки», диплом І ступеня за перемогу у Всеукраїнській Інтернет-конференції, проект «Формування здорового способу життя».

    По  завершенні свята випускники традиційно розгорнули «Полотно Єдності» - символ України, втілення відваги наших прадідів, мужності та слави сьогоднішніх захисників нашої держави.

      Батьки за народною традицією проводжали дітей на останній урок у шкільному житті рушниками, даючи  батьківське  благословіння перед далекою дорогою в доросле життя.

Переглядів: 772 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту