Субота, 20.04.2024, 12:47Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:26
Писанка роду

Свято писанки

     Творчий майданчик «Писанка роду» в передвеликодній понеділок, 25 квітня, став у НВК «Любисток» святом очищення душі, пошуком зв’язку з надбаннями попередніх поколінь.  

    Обдаровані учні 4-9-х класів представили свої таланти, а почесні гості не лише споглядали, але й долучилися до святкового дійства: викладачі музичної школи №1 душевною музикою створювали незабутню атмосферу, мати учня 9-А класу Куб’яка Романа - кандидат психологічних наук Наталія Іванівна в  своєму виступі зауважила важливість розвитку творчих талантів, що передаються з покоління в покоління.

    Прикрасою свята була виставка декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Майстерність виконання й краса учнівських виробів вразили кожного.

    П’ятикласники виконали пісню «Писанка». З виготовленими писанками- птахами та  молитвою про мир та щастя для всіх українців. Учні сьомих класів ознайомили присутніх з легендами, пов’язаними з історією виникнення писанки. Восьмикласники в дослідницьких роботах розкрили роль матері як берегині  роду, її місце в творчості українських поетів. Юні майстрині продемонстрували в дефіле-показі вишиті власноруч сорочки. Цікаво, в тренінговому колі, учні 9-А класу розповіли про генеологічні дерева своїх родів та зв'язок своїх талантів із творчою спадщиною поколінь. Вчитель української мови та літератури Ганна Василівна Куцук піснею «Не плач, мамо» висловила вдячність українським матерям, які підтримують своїх синів у боротьбі за долю України.

    Веселою родзинкою заходу стала вистава лялькового театру учнів 6-Б класу під керівництвом Наталії Володимирівни Руснак.

   По закінченні заходу всі присутні подякували соціально-психологічній службі закладу – практичному психологу Оксані Миронівні Павлюк та соціальному педагогу Галині Єреліївні Золотарюк – за організацію такого чудового свята.

   «Писанка роду» об’єднала всіх і створила ауру добра та творчого натхнення перед великим святом Воскресіння Христового.

 

Переглядів: 624 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту