Субота, 20.04.2024, 07:04Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:34
Привітання директора НВК "Любисток" із святом Першого дзвоника

                                                         Дорогі учні, шановні вчителі, батьки та гості!

 

    Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року! 1 вересня - це свято, що живе в пам'яті кожної людини. У когось свято Першого дзвоника асоціюється зі шкільними роками, хтось пам'ятає роки навчання в університеті, а молодому вчителю, напевно, ніколи не забути того хвилювання, коли вперше йшов на свій власний урок.

Усім, хто навчатиметься в нашому закладі, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.

    Щиро вітаю дорогих першокласників! Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями думки, а не пам'яттю, і тому бажаю Вам сил, натхнення та наполегливості.

  Шановні батьки! Сьогодні Ваші діти роблять перші самостійні кроки, та незабаром своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

   Щиро вдячна вчителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдаровання. Зичу професійної невтомності та невичерпності, добробуту й сімейного затишку.
   Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе й світу, а батькам - упевненості в освіченості й щасливій долі своїх нащадків, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці.
  
Добра Вам і здоров'я, щастя, невичерпної снаги, творчого піднесення в роботі та навчанні. Хай кожен прожитий день дарує Вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть постійними супутниками.

Нехай Ваша невтомна праця проросте паростками правди й мудрості на славу України!

 

Слава Україні!

 

Переглядів: 732 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту