Четвер, 18.04.2024, 13:11Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:10
Привітання від директора закладу

Дорогі школярі! Шановні батьки, колеги, гості свята!

     Я рада вітати Вас на урочистій лінійці з нагоди Дня знань!

   Сьогодні в нашій великій родині, в спільному шкільному домі, як і по всій Україні, велике свято! День Знань! Початок шкільних занять! Це старт, велика дорога, яка поведе Вас, дорогі учні, шкільними предметами в глибини науки, буде вчити вчитися, долати перешкоди, виховувати свій характер і загартовувати волю, готуватися бути гідними громадянами України, бо Ви – її майбутнє! 

   Цей день об'єднує усю нашу країну, яка  вкотре за багатовікову історію відстоює свою незалежність та європейське майбутнє.

   На жаль, сьогодні ми зустрічаємо перше вересня в стані війни. Наші воїни на сході держави виборюють таку потрібну зараз для країни перемогу, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Багато людей залишилися без рідних... Оплакує своїх героїв вся Україна. Нехай Господь допоможе матерям, дружинам перенести таке велике горе, таку втрату.  

   Дорогі першокласники! Впродовж навчання для Вас незрадливими друзями стануть шкільні підручники! Стільки цікавого, незвіданого вже чекає Вас на їх сторінках! Нехай усі знання, які отримаєте в школі, стануть для Вас тією опорою, з якою буде легко йти своїм життям, досягаючи все нових і нових успіхів!

    Загалом за шкільні парти цього року сяде 757 учнів, з яких 103 - першокласники. Вцілому шкільна родина збільшилася на 45 учнів. НВК «Любисток» гостинно відчинив для Вас усіх свої двері й запрошує в просторі та затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добром, щоб вчилися долати труднощі й впевнено крокували до своєї мети.

     Дорогі учні закладу, учіться бути мудрими та добрими. Виростайте справжніми Людьми!

      Хочу побажати, щоб навчальний рік став не нудним переліком сторінок із щоденника, а розсипався назустріч кожному з нас тисячею яскравих миттєвостей: дзвінків, уроків, перерв, шкільних заходів, цікавого спілкування... Сьогодні розпочнеться наш спільний шлях до знань у цьому році. І буде він цікавим, захоплюючим, трішки загадковим, а для когось - складним, адже через подолання перешкод ми готуємося до життя.

     Вітаю й батьків наших школярів. Зичу їм терпеливості й порозуміння зі своїми нащадками. Радості, добра Вам!  І знати, і відчувати лише гордість за своїх дітей!

Найщиріші привітання педагогам, які не лише щедро діляться своїми знаннями, а й  виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави. Їх мудрість і чуйність залишається в серцях дітей на все життя. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги!

   Хочу подякувати батьківській громаді, і кожному зокрема, за матеріальну підтримку в підготовці закладу до нового навчального року. Щира подяка Вам та низький уклін від усіх нас – учителів та  учнів.

 

Зі святом усіх!  Із Днем знань!

 

Із початком нового 2016/2017 навчального року!

 

Надії та віри, добра та миру!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 686 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту