П`ятниця, 29.03.2024, 08:48Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 561
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:22
Свято Першого двоника

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки, гості!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Знань!

  Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості та надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України.

  Сьогодні перед учнями гостинно відчиняє  двері наш навчально-виховний комплекс. При підтримці та допомозі Чернівецької міської ради в особі секретаря Віталія Михайлішина, депутата міської ради по нашому округу Олексія Миколайовича Редька, управління освіти Чернівецької міської ради в особі начальника Валентини Семенівни Малишевської  та батьківської громади нашого закладу проведено ремонти класних кімнат та коридорів, зокрема здійснено реконструкцію двох класних приміщень  для наших першокласників. 

   В оновлені та ошатні класи цьогоріч увійде 658 учнів, з них -  105 першокласників, які  зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності та життєвої мудрості, що проляже через прекрасну Країну знань.

У цей святковий день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями нашого закладу, який в минулому навчальному році виборов 45 перемог на Всеукраїнських предметних олімпіадах та конкурсах,  посів 6 місце за результатами зовнішнього незалежного оцінювання серед шкіл міста.

2013 - 2014 навчальний рік стане останнім для вас, дорогі одинадцятикласники! Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати,  а й основам великої науки під назвою «Життя».

Завершуючи свій виступ,  хочу побажати всім нам високих успіхів та здобутків. Нехай прийдешній  навчальний рік розкриє перед учнями нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх дітей.

 Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

(про свято у фотоальбомі)


Переглядів: 749 | Додав: sagittar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту