П`ятниця, 29.03.2024, 02:22Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 561
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:04
Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника у НВК «Любисток»

         У перший день вересня подвір’я НВК «Любисток» розквітло від дитячих усмішок  та наповнилося галасом школярів, традиційно одягнених у вишиванки.

    День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає в школярів одночасно і сум, і радість: не хочеться прощатися з відпочинком та розвагами, проте хочеться зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися в цікавий світ навчання.

        Цей день є визначним і радісним святом для кожного, адже він знаменує початок нових знань, досягнення успіхів на шкільній ниві.

        Особливим і, безперечно, визначальним у житті він є для першокласників, які вперше ступили на незвіданий шлях, зайшовши на подвіря закладу під рушниками, що власноруч вишили батьки.

        Почесними гостями свята «День знань» були: головний спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Катерина Афганівна Мимко, заступник завідувача міським методичним центром закладів освіти управління освіти Чернівецької міської ради, учасник бойових дій на сході України Семен Васильович Мазуряк та  заступник головного тренера спортивного клубу Сфінкс, майстер спорту з панкратіону Юрій Васильович Чобука.

         За кращу підготовку навчальних кабінетів НВК «Любисток» до 2016/2017 н.р. були відзначені грамотами педагоги закладу, а учні, які мають високі результати  з панкратіону, отримали кубки.

      Щоб навчальний рік був успішним та щасливим, на перший урок учні НВК зайшли під символічною веселкою з різнокольорових кульок.

      Батьківська громада та педагогічний колектив долучилися до акції «День Знань без квітів». Зібрані кошти будуть передані волонтерам для наших воїнів АТО.

      Хвилиною мовчання під час свята було вшановано пам’ять тих, хто віддав своє життя в ім’я спасіння неньки-України. 

Переглядів: 672 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту