Четвер, 25.04.2024, 17:13Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:03
Табір «Веселка»

Прощавай, «Веселкова республіко»!..

  Упродовж трьох тижнів учасники чотирьох загонів табору «Веселка» активно поєднували веселий відпочинок із різноманіттям цікавих пригод. Робота табору  була спрямована на збереження й зміцнення здоров’я кожного вихованця, охоплення дітей організованими формами відпочинку, формування творчих здібностей та попередження негативних явищ. Кожний табірний ранок розпочинався з переклички, девізу, речівки та виконання загонової пісні, яка налаштовувала дітей на цікавий і веселий день, наповнений безліччю таємничих пригод. Дарувати дітям  чарівну казку безтурботного дитинства, в якій лише яскравими кольорами малюються барви літа - покликання вихователів табору.

    Відпочинок у таборі був насичений цікавими екскурсіями, зустрічами з відомими людьми міста, спортивними змаганнями,  рухливими й інтелектуальними іграми та веселими піснями. Кожна дитина знайшла тут щось своє, особливе й  неповторне. Для когось це були нові враження від побаченого та почутого на екскурсіях, для когось — враження від ігор, конкурсів, які щодня розвивали дітей як фізично, так і розумово. Хтось зустрів у таборі  своїх старих друзів, а хтось знайшов  нових. Кожен день, як барви веселки, був загадковим, цікавим, неповторним, наповненим враженнями та розвагами.

    Вихователі табору разом зі своїми вихованцями провели акцію "Лист солдату", в рамках якої діти жовтогарячими відбитками  своїх долоньок і   промінчиками  теплого буковинського сонечка передали в листах воїнам неймовірно сильну енергетику добрих, чуйних, дбайливих маленьких сердець, які схвилюються за захисників кордонів незалежної України на Сході, подякували їм за мужність, хоробрість, патріотизм та побажали перемоги й швидкого повернення додому.

     Швидко промайнули 14 днів відпочинку. Прийшов час прощатися… На святковій лінійці закриття табірної зміни «Веселкової республіки» Почесними грамотами були нагороджені найактивніші керівники загонів та їх вихованці. Всі присутні мали змогу переглянути презентації найкращих епізодів із життя табору.

    Прощальним подарунком для вихованців табору та гостей заходу були цікаві  номери, які виконав талановитий вихованець циркової студії Скрипник Тарас, учень ​3-А класу.

    Попереду веселі літні канікули. Всім учням бажаємо набратися нових сил та вражень.    

Переглядів: 738 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту