Четвер, 25.04.2024, 21:57Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:07
В місті Кам’янці–Подільському

Неймовірно цікава подорож каньйоном  річки Смотрич

      Щасливими і  приємно враженими  повернулися ми з довгоочікуваної поїздки до міста Кам’янець–Подільського. «Чудово! Але мало…», –  казали діти вдома.

      … Субота, 27 вересня. На подвір’ї навчально-виховного комплексу «Любисток», мов бджоли на квітковій галявині, зібралися наші маленькі мандрівники – учні 3-х та 4-х класів.  Усі веселі, в передчутті чогось неймовірного...Схвильовані і, водночас, щасливі, адже  їдуть на екскурсію, яка манить чудовими краєвидами,  незвіданими сторінками історії. Умостившись у зручні крісла автобуса, відразу познайомилися з  екскурсоводом Павлом Колядинським, який захоплююче розповідав про наше місто, зокрема  вулицю Руську, річку Прут і селище Гарячий Урбан. Не помітили, як опинилися в місті Кам’янець – Подільському. Спочатку попрямували в сквер «Лебедине озеро» , який знаходиться  на краю каньйону річки Смотрич, не оминули Ве́рхню По́льську  браму — комплекс північно-західних укріплень Старого міста Кам'янець-Подільського, водоспад,  кафедральний  собор.  Багато цікавого дізналися з історії архітектури цього храму та історії мистецьких творів, які в ньому знаходяться. Після такої цікавої екскурсії всі дружно поласували смачним українським борщем і картопелькою у кафе «Мрія ​козака». А далі… За́мковий міст —  одне з семи чудес міста,  Стара фортеця. У її вежах  ознайомилися з експозиціями, які відтворюють сторінки славетної  історії України: обороною фортеці від турків, ув'язненням Устима Кармелюка, метальною зброєю.

     … Подвір’я рідного НВК «Любисток». Дітки трішки стомлені, проте  переповнені неймовірними враженнями,  розійшлися по домівках.  Екскурсія вдалася!

 

 (ФОТО) 

 

 

 

Переглядів: 674 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту