Середа, 24.04.2024, 14:29Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:35
Висвітленя свята 1 вересня у газеті "Буковина" від 4 вересня 2015 року.

Під звуки шкільного гімну 

СЬОГОДНІШНЮ назву роз­ташований на південно-східній околиці обласного центру навчаль­но-виховний комплекс «Любисток» отримав чотири роки тому. Саме тоді в приміщенні школи №42 від­крили й кілька дошкільних груп. Власне, школа також була однією з наймолодших у місті - в навчально­му корпусі колишнього профтехучи­лища почала функціонувати менше двох десятиліть тому. Та, незважаю­чи на молодість, за наповнюваністю класів нерідко серед рекордсменів.

Цьогоріч за парти сіло 719 шко­лярів, торік було 671. До першого класу батьки привели 113 хлопчиків і дівчаток, що більше, ніж будь-коли раніше. Все закономірно, адже по­при всі негаразди, мікрорайон, при­леглий до вулиці Руської, активно розбудовується. Що не рік - одна, а то й дві новобудови приймають новоселів. Ними є переважно молоді люди, в яких, зрозуміло, підростають діти.

Та не лише кількісними показ­никами втішаються у «Любистку». Вихованці навчального закладу по­сідають чуіьні місця на міських та обласних олімпіадах, перемагають на спортивних змаганнях, стають знаними в своїй галузі фахівцями. Як і личить солідній установі, на­вчальний заклад має навіть свій гімн. Його на святі першого дзвоника ви­конали учасники шкільного ансамб­лю «Мрія». Державний гімн України підспівували майже всі.

Свято першого дзвоника в «Лю­бистку» було наповнене патріо­тичним змістом. Адже на нього запросили почесного гостя - учас­ника антитерористичної операції на сході країни Сергія Козака - батька третьокласника Ярослава. Як відо­мо, Президент України нагородив хороброго буковинця орденом «За мужність». Орденоносець побажав усім гфисутнім на святі мудрості, до­броти й людяності, міцного здоров’я й удачі, а батькам, окрім того, ще й терпеливості та щасливої долі для їхніх нащадків.

Директор навчального закладу Віра Сопетик, вітаючи школярів, бажала «повного цікавих вражень і знахідок» навчального року, дя­кувала всім воїнам, які захищають мирне життя, батькам, за підтримки яких працівники НВК змогли на­лежно підготувати його до нового навчального року. Слова вдячності адресувала колективу ТОВ «Чернів- цібудінвест», його керівникові Оргію Летяцькому, який сприяв у проведен- j ні ремонтних робіт, завдяки чому на-' вчання відбуватиметься в одну зміну, | а також депутатові міськради Олек- сію Редьку, який постійно допомагає 1 закладу і за пропозицією якого рада щойно виділила200тисяч гривень на і встановлення металопластикових ві-1 кон в актовому, спортивному залах та j шкільній бібліотеці. Депутат побажав і учням бути допитливими, батькам 1 - радіти успіхам дітей, а педагогам дякував за самовіддану працю.

А відтак - звичний 

 

Переглядів: 668 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту