Субота, 20.04.2024, 12:16Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:03
Вітання директора НВК "Любисток"

Дорогі учні, батьки, вчителі.

Шановні гості та всі присутні!

   Щиросердно вітаю вас із Днем знань!  День знань – свято, яке в кожного з нас викликає приємні емоції, адже всі ми були учнями. І цього дня – 1-го вересня - бажаю вам не сумувати за літом, яке минуло, а радіти початку нового навчального року, повного цікавих вражень і знахідок.

    Сьогодні перед учнями гостинно відчинить двері наш навчальний заклад, який, дякуючи вам, шановні батьки, відремонтовано та підготовлено до нового навчального року. Загалом цьогоріч за шкільні парти сяде 718 учнів.

  Щирі слова вдячності товариству з обмеженою відповідальністю «Чернівцібудінвест», в особі директора Летяцького Сергія Валентиновича, за значну допомогу, яка дала можливість зберегти навчання в одну зміну.

     Особливі слова подяки Олексію Миколайовичу Редьку, депутату міської ради нашого округу, за постійну допомогу й підтримку. Зокрема, вчора на сесії міської ради з його ініціативи виділено 200 тисяч гривень на встановлення метало пластикових вікон у бібліотеці, спортивній та актовій залі.

    Дорогі учні першого класу! Першокласники! Віднині ви крок за кроком будете наближатися до високого рівня дорослої людини та зможете збудувати свій власний світ, яким у майбутньому буде пишатися вся ваша сім’я, ми, учителі, а, можливо, і вся країна! У цей святковий день хочеться побажати вам любити рідну мову й землю, поважати працю й знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними та розумними учнями.

 

 Дорогі школярі! Хочеться сказати, що навчання, за будь-яких обставин, – це прихований скарб: світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Впевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними в громадському житті. 

 

   Дорогі одинадцятикласники! Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки під назвою «Життя».

 

 

Шановні батьки! Нехай здійсняться всі Ваші мрії та сподівання бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими людьми. 

     Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії як виховання молоді, адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день  української держави. 

   Бажаю всім мирного неба, спокою в душах, радості на обличчях, щасливих посмішок дітей, єдності, бо ми - єдина родина, єдина сім’я, єдина держава, єдина Україна!

   

Слава Україні!

 

Переглядів: 805 | Додав: sopetik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту