Субота, 27.04.2024, 05:05Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:38
Прощавай, Букварику

Довгоочікуване свято «Прощавай, Букварику»

 завітало в гості до учнів 1-А класу

     Свято Букварика – особливе! Прощання з Букварем в житті людини буває лише один раз. Буквар – це перша книжечка, яка відкриває двері в чарівний світ нових знань.

     Першокласники назавжди запам’ятають яскраві малюнки на сторінках букваря, цікаві завдання тітоньки Сови, оповідання та вірші, мудрі поради героїв казок. Адже не дарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

     Під час свята учні,  прощаючись з першою улюбленою книжкою – Буквариком, розповідали вірші про вивчені літери, змагалися в умінні говорити скоромовки, співали пісні, танцювали, розігрували сценки. Та найбільшу насолоду  вони отримали від музичної хвилинки відпочинку, під час якої кожен танцював від душі.

     Цікаві сюрпризи підготували для першокласників  учасники  шкільного лялькового театру під керівництвом педагога-організатора Наталії Володимирівни Руснак разом зі своїми героями: Вороною, Кізонькою, Незнайком та Марійкою.  Які активно залучали учнів 1-А класу до участі в конкурсах, вікторинах, відзначали найбільш кмітливих та уважних. Гість свята -  Букварик, з великою насолодою спостерігав за театралізованим дійством та дякував першокласникам за наполегливість і старанність у навчанні.

    Присутні, а це батьки, вчителі, адміністрація закладу, ще раз переконалися, що учні закінчують свій перший рік навчання з веселим настроєм та чималим багажем нових знань, який натхненно збирали впродовж року разом зі своєю вчителькою  Марією Андріївною Дячук.

     Свято закінчилось, але спогади про нього назавжди залишаться в серцях маленьких школяриків та їх батьків.

Прощавай, Букварику,

наш  найперший друже!

Ми тобі, Букварику,

дякуємо дуже!

Переглядів: 731 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту