П`ятниця, 26.04.2024, 14:34Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:47
Соціальний проект «Світ без кордонів»

Скільки ти знаєш мов – стільки разів ти людина.

М.Рильський

     У наш час знати англійську мову необхідно кожній освіченій людині. Англійська мова заполонила побут усіх. Не залишається осторонь в пізнанні нового, незвіданого, цікавого й НВК «Любисток». У лютому – березні втілено в життя навчального закладу соціальний проект «Світ без кордонів», у рамках якого, з метою удосконалення усного мовлення  та ознайомлення з міжкультурним надбанням, студенти вузів із Індонезії, Туреччини та Єгипту проводили заняття з учнями 4–х, 5–х, 7–х та 10 класів. Як початківці, так і старшокласники із захоплення пірнали в океан незвіданого світу культури та побуту, традицій та звичаїв далеких країн.

З 20 по 30 квітня вчителями англійської мови, керівник методичного об’єднання  Юлія Євстахіївна Унгурян, проведено предметно – методичну декаду. Міцні знання з іноземної мови продемонстрували учні 2–х класів, учитель Тетяна Борисівна Голбан, під час вікторини «Веселий зоопарк» та учні 3 – 4 класів, учителі Марія Петрівна Палійчук та Юлія Богданівна Ємельянова, в інтелектуальній грі «Найрозумніший». Уміння розповідати про культуру України та Англії показали учні 5–х класів на вікторині «Традиції та звичаї України та Великобританії», учитель Юлія Євстахіївна Унгурян. Закарбувалася в пам’яті наймолодших глядачів, вихованців ГПД, вистава  «У світі казок. Від старших – молодшим», яку підготували учні 5–А, 9–х та 10 класів під керівництвом учителя англійської мови Оксани Петрівни Софранюк. Дітки мали змогу не тільки пригадати вивчені слова, а й заглянути в чарівний світ казок Г.–Х. Андерсена «Попелюшка» та англійської народної «Троє поросят». Фея – Тетяна Діхтяренко, учениця 9–А кл., – «начаклувала» піднесений настрій, Попелюшка – Вікторія Пасляр,  учениця 9–А кл., – навчила вірити в чудеса, троє поросяток – Рудько Анастасія, Бідненко Катерина, Керницька Вікторія, учениці 10 кл., – бути працьовитими, дружніми та кмітливими.

Отже, якщо ми хочемо почуватися зручно в сучасному світі, то повинні знати англійську. Але це – не межа. Знання іноземної мови розширює нашу свідомість більш, ніж удвічі. Тож давайте не будемо накладати меж на наш розум і душу – вивчатимемо більше іноземних мов.

Переглядів: 644 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту