П`ятниця, 26.04.2024, 07:48Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:19
Свято Першого дзвоника у НВК «Любисток»

Свято Першого дзвоника у НВК «Любисток»

   Знову ранок першого вересневого дня повниться звуками шкільного дзвоника, а подвір’я НВК «Любисток» розквітло від дитячих усмішок, наповнилося галасом школярів, традиційно одягнених у вишиванки. Більшість із них прийшли до рідного «Любистку» вдруге, втретє, вчетверте …, а хтось і вперше. Світлі класи зустріли 680 учнів, із них 93 – першокласники.

    На святі Першого дзвоника було багато гостей: депутат міської ради нашого округу О.М. Редько, заступник голови Першотравневої районної ради І.П. Фальоса, головний спеціаліст управління освіти Чернівецької міської ради А.І. Починок, завідуючий науково-методичним центром виховної роботи обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти П.С.Старовойт та представник громадської організації «Волонтери України».

    Директор навчально-виховного комплексу «Любисток» Віра Іванівна Сопетик щиро привітала всіх присутніх із традиційним вересневим святом Першого дзвоника – Днем знань, побажала учням не витрачати дарма  краплини шкільного життя, запам’ятати кожну хвилину дитинства, висловила вдячність батькам школярів за розуміння проблем та надання допомоги в зміцненні матеріально-технічної бази закладу.

    Зі словом-вітанням звернувся до присутніх Олексій Миколайович Редько, побажав учням натхнення в навчанні, а вчителям творчої наснаги. Він ніколи не залишався осторонь проблем навчального закладу: цьогоріч подарував НВК портативний комп’ютер.

    Плідну роботу навчального закладу відзначила Анжела Іллівна Починок та вручила колективу грамоту за ІІ місце серед шкіл міста за результатами роботи в 2013/2014 н.р. та високий рівень підготовки закладу до 2014/2015 навчального року.

    Хвилиною мовчання під час урочистої лінійки було вшановано пам’ять героїв Небесної сотні та воїнів, полеглих у зоні АТО. Найкращі учні закладу понесли квіти до пам’ятника загиблим захисникам Вітчизни. Найяскравішою родзинкою свята було розгортання 30-метрового прапора – «Полотна єдності», яке стало закликом до єднання заради світлого, мирного майбутнього України.

    По завершенні свята учнівський, педагогічний та батьківський колективи долучилися до акції «Школярі міста на допомогу захисникам Вітчизни».

(ФОТО)

 

 

 

Переглядів: 766 | Додав: sagittar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту