П`ятниця, 26.04.2024, 19:49Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:37
Тиждень інклюзії в НВК Любисток


   

Добро лікує душу тиждень інклюзії в НВК «Любисток»

          Уже стало доброю традицією в навчально-виховному комплексі «Любисток» щорічно  проводити тиждень інклюзивної освіти. Цей рік також  не виняток.

      З 03 по 07 грудня 2018р. у закладі проведено заходи, спрямовані  на звернення  уваги щодо  подальшого облаштування сприятливого освітнього простору для  дітей з  ООП, ознайомлення з досвідом роботи педагогічного колективу з питань організації інклюзивного навчання.

          З рубрики «Новини» класних куточків батьки мали змогу почерпнути цікаву інформацію  про статус інклюзії в Новій українській школі, який підготували асистенти вчителів інклюзивних класів.

          Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування «Добро лікує душу».

         Школярі переглянули  мультиплікаційні фільми про добро та справедливість, презентації «Люди сильні духом». Вихователі ГПД   організували голосні читання творів Василя Сухомлинського із книги «Всі добрі люди одна сім’я»  та разом зі своїми вихованцями  оформили  стіннівки  «Від серця до серця».

         У рекреації ІІ поверху учні  та батьки знайомились із творчими  доробками  дітей з ООП на виставці «Ми  такі талановиті».

         У  ході тижня інклюзивної освіти  підвищували свій фаховий рівень  педагоги, долучившись до роботи психолого-педагогічного семінару «Психологічний супровід дітей, які навчаються за інклюзивною формою навчання: зони розвитку та корекція поведінки»,  тренінгу  «Застосування методики Фребеля в роботі асистента та практичного психолога», які проводила практичний психолог Павлюк О.М., практичного заняття  «Су джок терапія в роботі з дітьми з ООП» під керівництвом логопеда Гривул Т.П.

         Щоденно працював консультаційний пункт для батьків. Адміністрація НВК, практичний психолог, соціальний педагог відповідали на запитання батьків та давали корисні поради.

        Завершився тиждень оформленням квітки побажань, де учні  старших  класів висловлювали свої думки   щодо необхідності спільного навчання всіх дітей, незважаючи ні на які вади,   бажали   бути  добрими, мудрими, толерантними та терпеливими.

Переглядів: 654 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту