П`ятниця, 26.04.2024, 11:14Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:27
Предметно-методичний тиждень математичних дисциплін

 

Предметно-методичний тиждень

математичних дисциплін

 

І, дуже полюбивши мистецтво числове,

я подумав, що без числа не можна вивести ніяке міркування філософське, і його слід вважати матір’ю всієї мудрості.

(А. Ширакаці)

 

            З метою підвищення методичного рівня  вчителів, поглиблення знань із математики, інформатики, фізики та підтримки здібних та інтелектуально обдарованих учнів у НВК «Любисток» з 18 по 23 березня 2019 року проведено предметно-методичний тиждень математичних дисциплін, під час якого вчителі математики  Ботюк С.І., Герасимчук М.Д., Довгань І.В., інформатики Чеснокова Г.Г., Гундерак О.В., фізики Библюк В.В., Бризицька Є.І.  презентували свою майстерність  щодо застосування новітніх педагогічних технологій  в позаурочній діяльності.

         Учитель фізики Библюк В.В. разом з учнями 10 та 11 класів під час брейн-рингу «Щасливий випадок» вивчали  взаємозв’язок фізики з іншими навчальними предметами та безпосередньо з життям людини.  Вихованню інтересу до вивчення фізики учнями 8-х класів сприяв позакласний захід – інтелектуальна гра «Фізика навколо нас», який провела Бризицька Є.І.

         Довгань І.В., учитель математики, організувала для учнів 8 – 9 класів квест-гру «Подорож країною Математики» в пошуках «скрині» зі скарбами. Восьмикласники та дев'ятикласники продемонстрували вміння використовувати здобуті знання в самостійній діяльності, розвинули пізнавальні здібності, вміння швидко та раціонально приймати рішення. Команди 7-х класів під час математичної гри «Розумниці та розумники», вчитель Ботюк С.І., змагалися в умінні швидко відповідати на поставлені запитання, усно рахувати, чіткості відновлення почутої інформації та грамотній передачі її іншому, правильному формулюванні математичних тверджень.

         Продемонстрували міцні знання, вміння швидко відповідати, обчислювати вирази та пояснювати виконані дії учні 5-х класів під час вікторини «Щасливчик» та учні 6-х класів під час математичних змагань «Що? Де? Коли?», які організувала  вчитель математики Герасимчук М.Д., застосувавши інтерактивні методи та завдання, переконала учнів наскільки важливі знання з математики в побуті, розвила уяву, кмітливість, логічне мислення, творчі здібності школярів.

         Учні школи ІІ – ІІІ ступенів формували навички з інформатики, необхідні для досягнення життєвого успіху в сучасному суспільстві, під час конкурсів «Яскрава анімація», «До вершин майстерності», які організувала та провела вчитель інформатики Чеснокова Г.Г.,  квест-гри «Веселі інформатики» – учитель інформатики Гундерак О.В.

…спробуємо на хвилину уявити собі, що ми всі втратили елементарні арифметичні знання. Адже це приведе до справжньої суспільної катастрофи, бо арифметичний розрахунок супроводить нас на кожному кроці. (Б. В. Гнєденко) Фото.

Переглядів: 528 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту