П`ятниця, 26.04.2024, 03:07Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:22
З Днем останнього дзвоника

Дорога учнівська родино,

шановні вчителі, батьківська громадо, поважні гості!

     Сьогодні в нас свято – День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул.

     Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Впродовж цього навчального року понад 700 учнів припадали до цілющих джерел культури й духовності. Зміцніли й загартувалися душі юних українців: безтурботних першокласників і замріяних у майбутнє випускників. Цей час зміцнив береги невичерпного моря доброти та сердечного тепла, що випромінюють учительські очі. 

    У цей святковий день звертаюся до всіх школярів із побажанням добра, щастя й здоров’я.  Я вірю в те, що ви проведете літні канікули весело й цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

     Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з вас, шановні одинадцятикласники, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани й задуми. Досягаючи значних результатів у особистому й професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, отчий дім, ваших наставників-учителів, рідний край. Упевнено та гордо представляйте Україну в європейській і світовій спільноті добрими справами та вагомими здобутками.

    По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. 

Дорогі діти! Цінуйте й шануйте їхню любов, підтримку, турботу й піклування. Пам’ятайте, що саме батьки є вашою надійною опорою в житті.

   У День останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку педагогам закладу, чия праця є запорукою духовно-морального та патріотичного виховання, інтелектуального зростання молодого покоління. Переконана, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток освіти, виховання в юних серцях почуття добра, людяності, любові до України й рідного краю.

     Вітаю батьківську громаду, адже День останнього дзвоника є по-справжньому всенародним святом. Вірю, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо сучасне  й майбутнє нашого міста - дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу та гідно представлятимуть її у світі.

  

            СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 589 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту